Siirry sisältöön

Auto rahaksi → Myy vanha autosi meille.

Auto rahaksi

Auto rahaksi nopeasti – Vanhan auton myynti netissä on helppoa

Tarjoa autoasi meille, silloin kun olet saanut ison korjausarvion korjauksesta tai korjaaminen ei ole enää muuten mielekästä. ​​Ostamme autosi silloin kun sille ei enää ole käyttöä.

Ostamme autoja alueella Vantaa, Espoo, Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Turku ja muut paikkakunnat. Auton nouto korjaamolta tai kotipihasta sisältyy aina tarjousehdotukseemme, oli auto missä päin Suomea tahansa!

Auton myynti meille on helppoa: Lähetä yhteydenotto verkossa ja saat meiltä tarjouksen, jonka voit vapaasti hyväksyä tai hylätä. Kun auton myynti on ajankohtaista, pyydä tarjous meiltä ja muuta auto rahaksi!

Auto rahaksi -palvelumme toimii näin

  1. Lähetä autosi tiedot meille
  2. Teemme ostotarjouksen
  3. Päätä hyväksytkö tarjouksemme
  4. Ostamme autosi ja maksamme kauppasumman tilillesi
  5. Noudamme autosi ja autamme kaikkien tarvittavien paperitöiden kanssa
  6. Autosi on muutettu rahaksi!

PYYDÄ TARJOUS

Automyyntiin.fi:n auto rahaksi -vinkit

Alta löydät kokemukseen nojaavat vinkkimme tilanteista, joissa auto kannattaa vaihtaa rahaksi, eli myydä. Mieti haluatko vaihtaa auton rahaksi ja vastauksesi ollessa ”kyllä”, lähetä meille autosi tiedot ja teemme siitä suoran ostotarjouksen.

Auto rahaksi vai sen korjaaminen

Auton korjaaminen ei ole koskaan halpaa lystiä. Auton katsastuksessa saatu korjauskehotus muuttuu usein seuraavassa katsastuksessa hylkäykseksi. Hyvä esimerkki on moottorin öljy- tai nestevuoto, ne katsotaan katsastuksessa ympäristöhaitaksi. Auton moottorin öljyvuodon korjaus voi tulla todella kalliiksi varsinkin, jos moottoria joudutaan purkamaan enemmän ja uusimaan useita tiivisteitä. Ja kuka nyt muutenkaan haluaisi pilata ympäristöä valuttamalla moottoriöljyä parkkipaikalle tai kesämökille. Meille rikkinäisen auton myynti onnistuu helposti.

Automyyntiin.fi vinkki: Kerran alkanut öljyvuoto harvemmin lakkaa itsestään.

Auton vaihto halvempaan

Auton vaihto halvempaan on yksi hyvä keino saada muutettua auto rahaksi ja jatkaa silti autoilua. Elämäntilanne voi muuttua kenellä tahansa, jolloin autolle ei enää ole samanlaista tarvetta kuin ennen. Tarpeettomaksi voi jäädä yhtä hyvin iso farmariautoa kuin kaksipaikkainen urheiluautokin, jolla on tottunut kruisailla pitkin kesäistä rantabulevardia. Jos kumminkin tarvitset autoa niin sen ostaminen on helpointa silloin kun sinulla on autorahat valmiiksi taskussa.

Automyyntiin.fi vinkki: Helppo tinkiä, kun rahat autoon on valmiiksi taskussa.

Auton myyntihinnan maksaminen

Auto voidaan muuttaa rahaksi myös yksityisten välisessä autokaupassa. Kun olet ensin katsonut renkaan potkijoita riittävästi ja kuunnellut ankaraa tinkimistä pääsette vihdoin yhteisymmärrykseen. Edullisemmissa autoissa maksu sovitaan usein käteismaksulla. Auton maksu käteisellä on aina riski, tuliko oikea summa, olivatko rahat aitoja? Kun lähdet viemään auton rahoja pankkiin viemisestä voi tulla yllättävänkin hankalaa. Useimmat pankkikonttorit eivät ota käteistä rahaa vastaan lainkaan ja sinulta voidaan myös kysyä rahojen alkuperää tai voit joutua tekemään erillisen selvityksen pankille rahojen alkuperästä.

Automyyntiin.fi vinkki: Anna meidän muuttaa autosi rahaksi, saat rahat aina suoraan tilillesi. 

Auton säilyttäminen parkkipaikalla

Auton arvo alenee joka päivä, ellei sitten satu omistamaan tarpeeksi vanhaa tai harvinaista autoa. Pelkkä auton ylläpito kustantaa, vaikka et ajaisi sillä metriäkään. Kustannuksia kertyy monista pienistä seikoista kuten ajoneuvovero, arvon aleneminen, vakuutusmaksut, katsastus, huolto- ja korjauskulut, pesut ja renkaiden vaihdot. Näiden päälle tulevat auton käyttöön liittyvät kustannukset kuten polttoaine sekä pysäköintimaksut.

Automyyntiin.fi vinkki: Autolla pitää ajaa tai se kannattaa myydä.

Täytä kaavake ja teemme autostasi ostotarjouksen

PYYDÄ TARJOUS