Siirry sisältöön

Ostamme käytetyn autosi suoraan netissä

Ostetaan autoja

Ostetaan autoja suoralla kaupalla ja reilulla hinnalla

Myy käytetty autosi netissä – saat meiltä ostotarjouksen nopeasti ja helposti.

Me ostamme käytetyn autosi nopeasti, vaivattomasti ja hyvällä hinnalla.

Olemme käytettyjen ja vanhojen autojen ostamiseen erikoistunut sähköinen autokauppa, jonka kanssa kaupankäynti toimii vaivatta ja nopeasti. Toimimme alueella Vantaa, Espoo, Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Turku ja muut paikkakunnat.

Tunnemme käytetyt autot kuin omat taskumme ja osaamme tarjota autostasi reilun markkinahinnan.

Ota yhteyttä lomakkeella ja pyydä ei-sitova ostotarjous nopeasti!

Pyydä ostotarjous autostasi:

Lähetä autosi tiedot meille ja teemme ostotarjouksen nopeasti ja helposti. Kun olet päättänyt, hyväksytkö tarjouksemme, ostamme autosi ja maksamme kauppasumman tilillesi.

Tämän jälkeen noudamme autosi ja autamme kaikkien tarvittavien paperitöiden kanssa. Helppoa, eikö?

PYYDÄ TARJOUS

Ostamme autosi suoraan netissä nopeasti ja helposti

Auton myyminen itse on hankalaa ja työlästä. Auton myyntiajat autoliikkeissä ja vaihtosivustoilla ovat pitkiä ja voit joutua odottamaan tarjousta useita päivä, jopa kuukausia.

Teemme ostotarjouksen autostasi nopeasti ja noudamme sen veloituksetta

Kun myyt autosi meille, sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Ei myyjän vastuuta, ei myynti-ilmoituksia, ei auton näyttöä liikkeessä, ei autohuoltoa ennen myyntiä. Annamme autostasi ostotarjouksen auton tiedoilla – usein emme tarvitse autosta edes kuvia! Meiltä saat ostotarjouksen autostasi kahdessa päivässä, maksamme auton kauppasumman välittömästi, ja kaupan jälkeen noudamme auton kotioveltasi.

Teemme autosta eroon pääsemisestä helpompaa kuin mikään muu autoliike!

​Valitse Automyyntiin.fi:n auton ostopalvelu ja vältyt näiltä hankaluuksilta:

Autonmyynti-ilmoitus.
Älä tuhlaa aikaasi myyvän ilmoituksen kirjoittamiseen. Lähetä meille vain autosi tiedot ja teemme siitä tarjouksen. Säästyt työläältä myyntiprosessilta.​

Auton näytöt.
Usein auto ei mene kerralla kaupaksi ja joudut esittelemään sitä useammille kyselijöille. Lähes kaikki autoliikkeet vaativat auton näytille liikkeeseen, me emme! Ostamme myös viallisia autoja, joita et pystyisi viemään näytille. Noutopalvelu sisältyy tarjoukseemme.

Myyntityö.
Unohda turhiin kyselyihin vastaaminen, toinen toistaan kummallisemmat vaihtotarjoukset ja turhat tinkimiset. Suora kauppa kanssamme kannattaa.

Reilu hinta.
Olemme alan ammattilaisia ja osaamme tarjota autostasi reilun markkinahinnan. Lisävarustelut, puutteet ja viat vaikuttavat hintaa, mutta myös niiden arvioinnin osaamme.​

Auton kuvaaminen. 
Ensin peset ja puunaat auton tiptop kuntoon ja sitten koitat ottaa täydelliset kuvat. Voit unohtaa tämänkin, sillä usein emme tarvitse autosta lainkaan kuvia. Jos kuitenkin tarvitsemme kuvia, niin niiden ei tarvitse olla priimaa.

Auton huoltaminen.
Kun ostamme autoja, meitä toki kiinnostaa huoltohistoria, mutta sinun ei tarvitse peitellä pienempiä tai suurempiakaan vikoja, sillä ostamme myös viallisia autoja.​

​Auton noutopalvelu sisältyy kauppahintaan

​Noudamme auton tarvittaessa, vaikka kesämökiltä. Tarjouksemme sisältää aina auton noudon sen sijainnista riippumatta. Auton ei tarvitse olla liikennekäytössä tai edes ajokuntoinen – noudamme sen sijaintipaikaltaan. Auton nouto onnistuu kauttamme parhaimmillaan saman päivän aikana.

​Ostetaan autoja netissä

Ennen vanhaan autoja myytiin torilla. Auton myynti torilla oli usein säästä riippuvainen mutta olihan siellä mukava tavata kylän väkeä muutenkin ilman että kauppaa olisi tullutkaan. Nykypäivänä auton myyminen on siirtynyt torilta nettiin.

Auton ostaminen netissä on useilla toimijoilla sitä, että auton omistaja on palveluntarjoajaan yhteydessä auton tiedoilla ja omistajan yhteystiedoilla. Tämän jälkeen auton omistajaan pyydetään näyttämään autoa autoliikkeeseen auton tarkastusta varten. Sinun tarvitsee ensin mennä autoliikkeeseen etsimään oikeaa henkilöä kenen kanssa asioida. Tämän jälkeen autosi nostetaan nosturilla ylös ja käydään tarkasti lävitse. Autosta etsitään sellaisia seikkoja huoltohistoriasta tai auton teknisestä kunnosta, joilla ostotarjousta voitaisiin alentaa. Tämä on vaivalloista ja aikaa vievää varsinkin, jos tarjous ei sinua lopulta miellytä.

Me emme pyydä sinua liikkeeseen auton tarkastusta varten vaan annamme ostotarjouksen perustuen auton historiaan ja meille kerrottuun auton kuntoon. Meille riittää, kun saamme auton tiedot ja kuvauksen auton kunnosta. Jos tarvitsemme autosta tarkentavia tietoja, pyydämme ne yleensä puhelimitse, sähköpostilla tai valokuvilla. Valokuvien lähetys onnistuu meille helposti, vaikka WhatsAppilla!

Näin toimimme yli 90 % kaikissa ostamissamme autoissa.

Mikäli auto tarvitsee tarkempaa tietoa esimerkiksi siinä tapauksessa, että siinä on moottorin käyntiongelma ja jota on vaikea puhelimessa kuvata, niin silloin me tulemme autosi luokse ja arvioimme auton kunnon ja saat siitä ostotarjouksen paikan päällä.
Myydessäsi autosi meille sinun ei tarvitse ajaa autolla minnekään, vaan me tulemme luoksesi!

Ostetun auton loppuvelan lyhentäminen

Auton haltija saa omasta rahoitusyhtiöstä rahoituslaskelman, josta selviää paljonko auton loppuvelkaa, on vielä jäljellä. Teemme ensin auton haltijan kanssa kauppakirjan auton myynnistä, jossa sovimme ostohinnan autosta sellaisenaan. Kauppasumman ylittäessä jäljellä olevan loppuvelan määrän olemme yhteydessä rahoitusyhtiöön ja sovimme autokaupan heidän kanssaan. Maksamme sovitun kauppasumman haltijan tilille ja loppuosan rahoitusyhtiölle. Ostosopimus toimitetaan rahoitusyhtiöön, jonka jälkeen he luovuttavat auton omistajuuden meille.

  1. Rahoitusyhtiöltä pyydetään laskelma loppuvelan määrästä (Haltija pyytää)
  2. Kauppakirjalla sovitaan auton ostohinta, joka maksetaan haltijan tilille (automyyntiin.fi)
  3. Kauppakirja toimitetaan ja loppuosuus maksetaan rahoitusyhtiöön (automyyntiin.fi)
  4. Omistajuuden siirto uudelle omistajalle (Rahoitusyhtiö-automyyntiin.fi)
  5. Myyty!

Tilanne hieman hankaloituu, jos auton arvo on alhaisempi kuin jäljellä oleva loppuvelka.
Esimerkiksi jos autossa on jäljellä loppuvelkaa 7000€ ja autossa on edessä iso moottoriremontti ja auton arvoksi on määritelty moottorivikaisena 3000€

  1. Rahoitusyhtiöltä pyydetään laskelma loppuvelan määrästä (Haltija pyytää)
  2. Loppuvelan (7000€) sekä kauppasumman (3000€) erotus tulisi maksaa rahoitusyhtiölle= 4000€ (Haltija maksaa)
  3. Kauppakirja toimitetaan ja loppuosuus (3000€) maksetaan rahoitusyhtiöön (automyyntiin.fi)
  4. Auto on näin velaton ja omistajuuden siirto onnistuu uudelle omistajalle (Rahoitusyhtiö-automyyntiin.fi)
  5. Myyty!

Ostamme autoja niiden kunnosta riippumatta. Auto voi olla viallinen, kunnostettava, moottorivaurioinen, katsastamaton tai rikkinäinen.​

Ostamme tuontiautoja samoin kuin ostamme suomessa ensirekisteröityjä autoja. Auton alkuperäisellä rekisteröintimaalla ei ole meille merkitystä.

Omasta rahoitusyhtiöstä saa rahoituslaskelman, josta selviää paljonko auton loppuvelkaa, on vielä jäljellä. Kauppasumman ylittäessä jäljellä olevan lainan määrän me olemme yhteydessä rahoitusyhtiöönne ja sovimme autokaupan heidän kanssaan.

​Ostamme autoja koko Suomesta. Suurimmat kaupungit mistä ostamme autoja ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Lahti, Jyväskylä, Turku ja Tampere.

Nopein, luotettavin, erinomainen ostotarjous, noutopalvelu, ei ylimääräisiä ajeluita.

Ostamme autoja hinnaltaan 1000 € – 10 000 €.

Parhaimmillaan saatuamme autosta tarvittavat tiedot voimme ostaa auton saman puhelun aikana. Keksimäärin auton kauppa on sovittu ja rahat siirretty omistajalla 1-2 vrk kuluessa

Katsastuksessa autosta saattaa löytyä vikoja, jotka johtavat korjauskehotukseen tai hylkäykseen. Korjaaminen ei ole enää näiden vikojen osalta mielekästä tai taloudellisesti järkevää. Ostamme mielellämme tällaisia autoja. Jätä korjaaminen meidän huoleksemme.

Lue tietopakettimme katsastamattoman auton myynnistä.

Usein auton ollessa vanhempi siinä on iän tuomaa patinaa. Ostamme autoja, vaikka maalipinnassa olisi pintaruostetta tai naarmuja tai kolhuja.

Ostamme autoja käteisellä tarvittaessa. Pääasiassa toimimme niin että, suoritamme kauppasumman suoraan tilisiirtona omistajan tilille.

Olemme erikoistuneen juuri moottori viallisen auton ostoon. Auton moottorin korjaus on usein kallista. Jos sinulla on autossa edessä kallis korjaus kysy meiltä tarjous ennen korjausta. Ostamme moottorivikaisia autoja erittäin hyvällä hinnalla!

Hoidamme kaikki auton asiapapereihin liittyvät seikat kaupan yhteydessä. Auton luovutuksen yhteydessä auton vakuutukset, sekä verovelvoitteet lakkaavat osaltasi.

Kyllä, kaikki automerkit käy meille.

Yli 90 % ostamistamme autoista on ostettu autoa näkemättä.

Ostamme autoja, vaikka niissä palaisi useampi vikavalo. Yleisimpiä vikavaloja ovat ABS, ESP, moottorin vikavalo, öljynpaineen varoitusvalo nämä eivät ole meille este. Tarjoamme näistä hyvän hinnan!

Kyllä. Ostamme kuolinpesiltä autoja ja teemme niistä ostotarjouksia jo ennen perunkirjan kirjoittamista. Jos olet myymässä kuolinpesän auton, lue kattava tietopakettimme kuolinpesän auton myymisestä.

Täytä kaavake ja teemme autostasi ostotarjouksen

PYYDÄ TARJOUS