Siirry sisältöön

Auton myynti liikkeeseen

Auton myynti

Auton myynti Automyyntiin.fi:lle on aina helppoa

Vaikka auto olisi tieliikenteestä poistettu, rikkinäinen, rahoitusyhtiön omistama tai kun sitä ei oteta vaihdossa vastaan liikkeeseen, Automyyntiin.fi tekee autostasi reilun ostotarjouksen suoraan netissä.

Automyyntiin.fi palvelu on erikoistunut autojen ostamiseen. Voit myydä meille kaiken kuntoisia autoja, aina reiluun hintaan.

Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua auton myyntiin.

Lähetä kysely ja katso, mitä autostasi tarjoamme. Hinta sisältää aina auton noudon.

Auton myynti meille on helppoa:​

  1. Pyydä meiltä tarjous lähettämällä autosi tiedot oheisella kaavakkeella.
  2. Saat meiltä ostotarjouksen.
  3. Päätä haluatko myydä autosi meille.
  4. Maksamme kauppasumman tilillesi, autamme tarvittavien asiakirjojen kanssa ja noudamme autosi.
  5. Myyty! Voit nyt alkaa etsimään itsellesi uutta ajoneuvoa.

PYYDÄ TARJOUS

Käytetyn auton myynti liikkeeseen netissä

Auton myynti liikkeeseen säästää sinulta aikaa, vaivaa ja poistaa vastuun myydystä autosta. Käytetyn auton myynti netissä suoraan liikkeelle on helpoin tapa myydä auto. Automyyntiin.fi tarjoaa parhaan hinnan ja palvelun!

​Vältyt alla listatuilta seikoilta, kun myyt ajoneuvosi meille:

Auton huolto.
Sinun ei tarvitse huoltaa autoa huippukuntoon ennen myyntiä. Ostamme kaiken kuntoisia autoja ja hoidamme sisä- että ulkopesut puolestasi.

Myynti-ilmoitus.
Myynti-ilmoituksen kirjoittaminen ei sovi kaikille ja vie vain myyjän aikaa. Meille voit myydä auton vain sen tietojen perusteella. Ammattilaisemme osaavat tehdä ostotarjouksen ilman turhia myyntipuheita. Auton todellinen arvo ratkaisee, ei myyntipuheet!

Auton hinta.
Ajoneuvoa itse myydessä on vaikeaa valita se oikea hinta. Meille sinun ei tarvitse hinnoitella autoasi. Me teemme reilun ostotarjouksen, minkä jälkeen sinä päätät, haluatko myydä autosi tarjoamallamme summalla.

Kyselyihin vastaaminen.
Maailma on renkaanpotkijoita pullollaan. Vältyt kaikilta turhilta puhelinsoitoilta ja kyselyiltä, myymällä auton suoraan liikkeeseen.

Auton kuvat.
Me emme usein tarvitse kuvia lainkaan. Ostamme autoja omistajan kertoman huoltohistorian ja kunnon perusteella. Jos kuitenkin tarvitsemme kuvia, meille lähetettävien kuvien ei tarvitse olla niitä myyvimpiä, vaan riittää, että niistä selviää auton tämän hetkinen kunto.

Auton näyttö liikkeessä.
Ostamme autoja ilman, että autoa tarvitsee tulla erikseen näyttämään liikkeessä. Usein ostamme auton omistajan kertoman huoltohistorian ja kunnon mukaan. Me tulemme autosi luokse, jos autoa tarvitsee tutkia tarkemmin. Vältä turhat ajelut ja säästä polttoainetta! Tämä on varsin kätevää myös silloin, kun auto ei ole ajokuntoinen.

Automyyntiin.fi on paras vaihtoehto, kun olet myymässä:

​Käytetyn auton myynti meille on siis helppoa tilanteesta riippumatta. Ostotarjouksemme on aina paras hinta, mitä autostasi voimme maksaa. Tarjoamamme hinta sisältää aina auton noudon. Voimme noutaa auton korjaamolta, katsastusasemalta tai kotipihastasi, ilmoita vain sijainti tarjousta pyytäessäsi. Harkitessasi auton myyntiä pyydä aina ensimmäisenä tarjous meiltä, se ei maksa mitään eikä sido mihinkään.

Ostatteko katsastamattomia autoja?

Hylky katsastuksessa, korjauskehotus vai määrättiinkö ajoneuvo ajokieltoon?
Ostamme katsastamattoman auton silloin, kun korjaaminen ei ole enää mielekästä. Katsastamattoman auton myynti onnistuu kauttamme aivan samoin kuin katsastetun auton myynti. Voit myydä meille myös liikennekäytöstä poistetun auton.

Romutusautokampanja

Romutusautokampanja mahdollistaa saamaan vanhasta autosta hyvitystä uuteen autoon vaihdettaessa.  Valtio määrittää romutuspalkkion suuruuden vuosittain. Kysy aina tarjous meiltä ennen kuin luovut autostasi, sillä ostohintamme voi olla suurempi kuin romutuspalkkiosta saatu korvaus.​

​Onko sinulla rahoitusyhtiön omistuksessa oleva auto, ja auton myynti on sinulle vierasta?

Ostamme rahoitusyhtiön omistaman auton sen kunnosta riippumatta. Silloin kun rahoitusyhtiön omistama auto on rikkinäinen ja korjauskustannukset ovat merkittävät, on järkevää myydä auto viallisena.

​Auton osto rahoituksella on yleistä, Suomessa myydyistä autoista yli 70 prosenttia on rahoitettu osamaksulla. Auton omistaja ei usein ajattele ostohuumassa sitä että, jos autosta meneekin moottori rikki takuuajan jälkeen tai autossa ilmenee jokin ei takuun piiriin kuuluva vakava vika. Ostamme rahoitusyhtiön omistaman auton ehjänä, viallisena, ei ajokuntoisena tai vaikka katsastamattomana.

​Sovimme rahoitusyhtiösi kanssa velkaosuuden järjestelyistä ja hoidamme kaikki tarvittavat asiakirjat kuntoon. Muuta auto rahaksi helposti avullamme ja lyhennä loppuvelka.

Aina ei ole järkevää eikä edes mielekästä taloudellisesti lähteä korjauttamaan autoa, ajatellen sen käypää arvoa suhteessa korjauskustannuksiin. Jos autossa on jokin merkittävä korjausta vaativa vaurio, kuten moottorivika tai vaihteistovika, on auton myyminen sellaisenaan usein järkevämpää kuin auton korjaaminen.

Viallisen auton myynti on erittäin hankalaa, kun se ei enää liiku omin voimin. Me noudamme auton mistä päin Suomea tahansa, kotipihasta, korjaamolta tai vaikka kesämökiltä. Noutopalvelu on aina sisällytetty tarjousehdotukseemme. Pyydä tarjous meiltä jo tänään!​

Kuolinpesän auton myynti on helppoa, kun autamme kaikkien asiakirjojen kanssa ja noudamme auton paikanpäältä.

Kuka tahansa osakkaista voi myydä kuolinpesän auton. Osakkaalla tulee olla kaikkien kuolinpesän osakkaiden suostumus auton myyntiin, mutta valtakirjaa myymiseen ei vaadita. Allekirjoittanut osakas vastaa siitä, että hänellä on pesän osakkaiden suostumus rekisteröinnin tekemiseen.

Auto siirtyy vainajalta automaattisesti kuolinpesälle, tästä ei tarvitse tehdä erillistä rekisteri-ilmoitusta. Auton myymisen jälkeen uuden omistajan tulee rekisteröidä auto omiin nimiinsä 7 vuorokauden kuluessa.

Kuolinpesän auton arvon saat helpoiten selville kysymällä meiltä. Auton ei tarvitse olla katsastettu tai liikennekäytössä. Avustamme auton asiapapereiden hoidossa, noudamme auton ja maksamme auton tilisuoritteena sovitulle tilille.

Lue kattava tietopaketti kuolinpesän auton myynnistä

​Autoa myydessä huomioitavia asioita​

Käytetyn auton myymiseen ja ostamiseen liittyy erinäisiä seikkoja, jotka molempien osapuolten olisi hyvä tietää ja ottaa huomioon kauppoja tehdessä.

Ostajan vastuu

Ostajan vastuulla on tarkistaa auton kunto ja tehdyt huoltotoimenpiteet.

Myyjän vastuu

”Jari osti käytetyn auton, jolla oli ajettu 280 000km ja siitä hajosi kolmen kuukauden kuluttua moottori”

Auton myyjän velvollisuus on myydä auto kertomalla siitä ostajalle kaikki se mitä myyjällä on autosta tiedossa myyntihetkellä.

Käytetyn auton kaupassa auton kunto myyntihetkellä on erityisen tärkeä kirjata kauppakirjaan yksilöidysti, silloin autokaupan osapuolet auton myyjä sekä auton ostaja ovat tietoisia myytävän auton vioista ja puutteista myyntihetkellä.

Autokaupan kauppakirja tulisikin tehdä samalla tavoin kuin asuntokaupassa. Asuntokauppaa tehdessä kauppakirjaan kirjataan erittäin yksityiskohtaisesti mitä kauppaan kuuluu ja kohteen kunto käydään erittäin tarkasti lävitse sekä myyjän, että ostajan osalta.

Käytetyn auton rikkoontuessa kaupan jälkeen aletaan etsiä auton kauppakirjaa ja katsotaan mitä siihen tulikaan myyntihetkellä kirjattua.

Autokaupan tehneellä myyjäliikkeellä on vastuu myydystä autosta kuluttajasuojalain 5 luvun ehtojen mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että myyjäliikkeellä on niin sanottu virhevastuu myymästään käytetystä autosta. Virhevastuuta tarkasteltaessa arvioidaan rikkoontuneen osan oletettua kestoikää eli kuinka monta kilometriä tai kuinka kauan rikkoontuneen osan olisi pitänyt kestää.

Jos kyseessä on kuluva auton varaosa, joka on tullut käyttöikänsä päähän niin myyjäliikkeen virhevastuu on näissä tapauksissa vähäinen ja rajoittuu usein siihen, onko myynti-ilmoitus laadittu vastaamaan myytävää autoa myyntihetkellä.

Virhevastuuta arvioidessa otetaan huomioon auton ikä, sillä ajetut kilometrit ja auton kauppahinta. Mitä vanhemmasta, enemmän ajetusta ja edullisemmasta autosta on kysymys, sitä enemmän ostajan tulee varautua vikoihin tai iän tuomiin puutteisiin auton kunnossa ja toiminnassa.

Entä jos myyn auton itse, vaikka nettiautossa?​

Yksityishenkilöiden välisiin autokauppoihin sovelletaan kauppalakia ja on mahdollista, että myyjä voi joutua korvaamaan osan korjauskuluista, jos auton arvo nousee korjauksen jälkeen. Näin käy esimerkiksi, jos autosta hajoaa moottori heti oston jälkeen ja viallisen moottorin tilalle asennetaan vähemmän ajettu käytetty moottori. Nämä ovat tilanteita, joissa helposti ostajan ja myyjän välille syntyy näkemyseroja ja niiden ratkominen voi olla hankalaa.

Yksityisten välisiin riitatilanteisiin ratkaisua joudutaan hakemaan valitettavasti oikeusteitse, kun taas autoliikkeestä ostettuun autoon pätee kuluttajalaki.

Auton myynti meille on helppoa ja vältyt kaikilta ikäviltä tilanteilta. Pyydä tarjous autostasi jo tänään ja hankkiudu autosta eroon helpoimman kautta!

Auton myynti on helppoa. Täytä kaavake ja teemme autostasi ostotarjouksen.

PYYDÄ TARJOUS